דיכוי אחרי כריתה מלאה tsh

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

25/04/2018 | 07:42 | מאת: מרינה

שלום דר לפני חודש וחצי ביצעתי כריתה שלמה של בלוטת התריס הממצאים היו encapsulated fulicular adenomaבאיסטמוס ללא פלישה מימין papillary microcarcinoma 4 ממ בלוטות לימפה שפירות משמאל עוד מיקרו קרצינומה 2 ממ אמרו לי שאין צורק ביוד כי מדןבר בסיכון נמוך ואין צורך בדיכוי הtsh יש להביא אותו ל1.5-2 ולא לדכא לגמרי אשמח לעוד חוות דעת האם נדרש דיכוי אגרסיבי יותר? תודה רבה

מרינה שלום נשמע נכון על פניו אבל זו לא שאלה לפורום אלא עלייך להגיע לפגישה לקבלת חוות דעת שניה עם כל המסמכים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת