חום גוף בתת פעילות בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

10/12/2017 | 08:36 | מאת: יוסי

שלום דוקטור האם חום גוף נמוך(36.3) שנמדד במשך 3 ימים ברציפות בזמן ההתעוררות מהשינה.מעיד על תת פעילות. בנוסף הTsh 6.35 תודה

יוסי שלום מה שקובע זו רמת ה TSH שאמלך היא מעט מוגברת. מציעה לבצע מעקב דרך רופא המשפחה

10/12/2017 | 11:34 | מאת: יוסי

תודה על תשובתך המהירה מדוע מבקשים למדוד חום במשך 3 ימים בשעות הבוקר ? כרגע הגיעו בדיקות נוספות ,אבקש שתתני את דעתך עדכון בדיקות ACTH-8 am = 61.9 TSH =6.35 Testosterone Total = 7.9 Urobilinogen (U) =2

הטסטוסטרון מעט נמוך, לגבי ACTH מה רמת קורטיזול ומה הנורמה? כדאי להגיע לאנדוקרינולוג

10/12/2017 | 14:37 | מאת: יוסי

שלום ד"ר נירית תודה מראש ושבוע טוב מה המשמעות של הבדיקות החריגות ? ACTH-8 am = 61.9 TSH =6.35 Testosterone Total = 7.9 Urobilinogen (U) =2

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת