כניסה להריון עם מקסיבון

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

04/12/2017 | 11:27 | מאת: לי

בת 30, לפני כחצי שנה אובחנתי באוסטאופרוזיס ומאז מטופלת במקסיבון פעם בשבוע. נוטלת סידן+די- 600 מ"ג ליום. הבנתי מהרופא המטפל כי חייבת להיות תקופה מסויימת בין הפסקת המקסיבון לבין הכניסה להריון אך הוא לא נתן לי תשובה כמה זמן. אני ובעלי כבר תקופה מאוד רוצים להכנס להריון בלי דחיות. כיצד אוכל לדעת מהי התקופה? תודה.

לי שלום מציעה להתייעץ עם מרכז טרטולוגי של פרופ אורנוי בהדסה, בעקרון רצוי להפסיק את הטיפול מספר חודשים טרם הכניסה להריון

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת