סכרת לא מאוזנת והמלצה על טיפול בידוראון

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

30/11/2017 | 14:04 | מאת: ציפי

לאחרונה ערכי הA1C עלו מ6.3 ל7.7 רופא המשפחה המליץ על תרופה מהדור החדש גארדיאנס ,אך בגלל תופעת לוואי של צריבה בדרכי השתן הפסקתי. הרופא נתן לי גינוביה (התחלתי לפני חודש וחצי)וערכי הסוכר בבקרים עדיין גבוה סביב 140-150 ברקע סובלת מל.ד ןכולסטרול ועודף משקל.10 ק"ג... רופא המשפחה המליץ לי על בידוריאון תרופה אשר ניתנת פעם בשבוע ממשפחת הGLP1, אני קצת הסתיגתי מתלות בזריקה הרופא אמר לי שכדאי לי לחשוב ברצינות כי התרופה תטפל גם בסוכר בעודף המשקל וגם בל.ד מה דעתך? תודה על התייחסותך.

ציפי שלום איני מכירה אותך, אך על פניו נשמע רעיון טוב, כמובן במקום גנוביה כל טוב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת