שמוש בתרופה נובונורם

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

29/07/2017 | 17:11 | מאת: אוה

שלום. בבדיקה אחרונה HA1C היה 9.9.עקב צריכת פחמימות מוגברת. הקודם היה 8.הרופאה העלתה את הנובונורם ל3 פעמים ביום 2 מ"ג כל פעם בנוסף למטפורמין פעם בערב. שאלתי: האם המינון של הנובונורם יכול להחליש את הלבלב.?אני לא רוצה להזריק אינסולין. האם טיפול אצל נטורופת יכול לעזור בנוסף? הלבלב פעיל 30%.תודה

אנה שלום אין הגדרות מדוייקות אך מנגנון הפעולה של הנובונורם משפעל את הלבלב להפריש אינסולין וייתכן והפעולה הזו אכן מתישה לאורך זמן את הלבלב..

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת