ברך מדממת

דיון מתוך פורום  המופיליה

17/03/2015 | 20:35 | מאת: עובד

האם אפשר לגלות הימופילה, רק בגיל9 ? . זה לא משהו שאמורים לאבחן מגיל יותר קטן ( הבת שלי נפלה ומאז מדממת דימומים ספונטניים מהברך ללא שריטה או פצע .

המופיליה הינה כמעט תמיד מחלה של בנים זכרים (נדיר מאד בנות) ומתגלה בגיל צעיר, למעט מקרים של המופיליה קלה (שיכולה להתבטא בנטייה לדימום אחרי חבלה או ניתוח בלבד) רוב הסיכויים שאין לביתך המופיליה מציעה שתשלימו בדיקות קרישה וכן הדמייה (למשל MRI- תלוי בהמלצת אורטופד מומחה, עדיף מומחה לילדים) של הברך כדי לוודא האם יש גורם סיכון מקומי לדימום חוזר בדיקות קרישה כלליות אפשר לבצע בקופה במידה ויידרש בירור קרישה נוסף לאחר הבדיקות הכלליות ניתן להפנותה למרפאתנו- אנא לא להמשך דיון בפורום

מנהלי פורום המופיליה