וון וילברנד

דיון מתוך פורום  המופיליה

31/10/2012 | 07:53 | מאת: לירון

שלום, אני בעלת סוג דם O ולפני כשלוש שנים גילו כי אני נושאת מחלת וון וילברנד סוג 1 ברמה ממש נמוכה (בחיי היום יום וגם בלידות לא היה לי דימום מוגזם) לאחר שגילו את המחלה החליטו כי אני לא יכולה ללדת עם אפידורל כי הזריקה מסוכנת. מצד שני בגלל העבר המילדותי שלי אני חייבת לקבל זירוז בשבוע 38. אני מתכננת הריון ורציתי לדעת מה האופציות לאלחוש הקיימות במקרה כזה?

בהריון הקרישה "משתפרת" וקיימת עלייה ברמת ופעילות גורמי קרישה- כולל וון וילברנד. מומלץ לחזור על בדיקות דם בטרימסטר האחרון כדי לברר מצבך ולשקול האם קיים צורך בטיפול או להסיר המגבלות בעקבות הבדיקה הקודמת. אנא פני לייעוץ המטולוג מומחה בקרישת הדם וקבלי חוות דעת לאחר בדיקה נוספת

מנהלי פורום המופיליה