הריון

דיון מתוך פורום  המופיליה

10/05/2012 | 11:14 | מאת: מירב

אני נשאית המופיליה פקטור 8 (אחי חולה). אני רוצה להיכנס להריון מה עושים? רופא הנשים שלי פשוט ביקש שאגיע אליו כשכבר הכנס להריון. בתל השומר לא כל כך קיבלתי תשובות . רק לקחו דיגמת דם ואמרו שישלחו את התוצאות אחרי חודש חודשיים. ואני מנסה לקבל קצת תשובות. מה יהיה ואיך?

כנשאית המופיליה ייתכן ויש לך נטייה לדימום (תלוי כמה רמת פקטור 8 בדמך) וכן ייתכן שתעבירי המופיליה לעובר- אם הינו בן זכר. כשאת מתכננת הריון (עדיף לפני שנכנסת, כדי לשקול ההתנהלות) אנא פני לשיחה עם אחד מרופאי המרכז להמופיליה כדי שיוסבר לך תהליך הבדיקות שעלייך לעבור בהריון כדי למנוע לידת בן המופילי.

מנהלי פורום המופיליה