תרופה חדשה מידע מדוייק במעבר בין התרןפות

דיון מתוך פורום  המופיליה

20/08/2019 | 08:27 | מאת: יצחק

שלום, האם המוצר החדש kovaltry1000iu, זהה לחולטין לxyntha 1000iu? מבחינת רמת הקרישה משך זמן הקרישה, למי שמשתמש במוצר באופן קבוע,האם יש שינויים באופן השימוש, על מנת לשמור על התאמה במעבר מקסינטה לקובלטרי. או שהמוצרים זהים לחלוטין בכל המדדים. תודה

מדובר על פקטור רקומביננטי דור 3 של חברת באייר, מופק בטכניקה שמאפשרת הארכה של זמן מחצית חיים - כנראה עד 14 שעות (לאחר זמן זה הפעילות בדם יורדת למחצית ). רשום להמופיליה A ולאור זמן מחצית החיים הארוך אפשרי לתת טיפול מונע אפילו עמיים בשבוע לא בהכרח 3 פעמים- אבל יהיה צורך כנראה בהעלאת מינון לטיפול בודד באם מתכונן לעבור לפעמיים בשבוע. באם מתוכנן המשך טיפול מונע 3 פעמים בשבוע אנא לא לשנות מינון. הפקטור מצוין ולפני שנרשם לשימוש נבדק בניסויים קליניים נרחבים במבוגרים ובילדים כולל בארץ. למידע נוסף ולתכנון "תפירת טיפול אישית" אנא לפנות ולקבוע תור לרופא שלך במכון המופיליה בשיבא

מנהלי פורום המופיליה