קלקסן ילדה בת שנתיים

דיון מתוך פורום  המופיליה

31/03/2018 | 23:27 | מאת: אפרת

שבוע טוב, ביתי חלתה לפני כחצי שנה בזיהום סוער בדם ובפרט בירך, היה אישפוז ארוך, 3 חודשים אנטיביוטיקה (מתוכם חודש וחצי דרך הוריד..). כתוצאה (כנראה) ממחלה זו- נוצרה לה פקקת בורידים וכבר חצי שנה היא מקבלת זריקות קלקסן. כאשר בתקופה הראשונה היינו מזריקים לה פעמיים ביום... הבדיקות מהשבוע האחרון עדיין מצביעות על פקקת. אני מעוניינת לדעת האם סביר להניח שביתי מקבלת את הטיפול הטוב והנכון? אני מציינת שהילדה מתלוננת מידי פעם על כאבים ברגל. בשום חיפוש דרך גוגל לא מצאתי ילדים שטופלו בקלקסן !

בתגובה לשאלתך: קלקסן הינו נוגד הקרישה הנפוץ ביותר בעולם לטיפול בפקקת בילדים במידה ויש לך שאלות לגבי הטיפול בביתך את מוזמנת לפנות לייעוץ פרטני עי המטולוג מומחה בקרישת הדם ככלל, פורום המטופיליה עוסק במחלות דמם קשות ולא בייעוץ לנושא פקקת ורידית

מנהלי פורום המופיליה