חרדה חברתית

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

11/05/2013 | 20:52 | מאת: אביחי

ד''ר מאיר נעמן שלום. התייעצתי עם פסיכולוגית (בטלפון) לגבי בעיה שאני סובל ממנה, והיא אמרה לי שאני סובל מחרדה חברתית. היא המליצה לי על טיפול cbt ורציתי לשאול אותך מה יותר יוכל לעזור לי טיפול cbt או היפנוזה? ואם אתה חושב שהיפנוזה תוכל לעזור לי האם אתה מכיר מהפנטים טובים בצפון? תודה

אביחי גם CBT וגם היפנוזה הם כלים טיפוליים יעילים ומתאימים לטיפול לבעייתך. ישנם פסיכולוגים המטפלים גם בגישת ה_CBT וגם בהיפנוזה ונראה לי שבחירה בפסיכולוג כזה עשוייה להיות הבחירה היותר מוצלחת עבורך. איננו יכולים לתת המלצות שמיות במסגרת הפורום. תוכל להסתייע בחיפוש ב"גוגל", או אם תעדיף תוכל לטלפן אליי (054-7549898) ואנסה לסייע בידך.

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית