מי ידע לתפור לי לימוד עצמי של היפנוזה למטרות שלי?

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

11/09/2012 | 17:53 | מאת: גביanonymus

אני אדם נכה ללא אפשרות לעבוד מבחינה רפואית, לכן מתקיים מקצבת נכות כללית של 2400 ש"ח לחודש ממנה משלם שכר דירה והוצאות מחייה והוצאות תחבורה (כי אין לי רישיון נהיגה בגלל הבריאות). אני בן 34, ולא מסוגל לקיים יחסי מין עם בחורות בגלל שאין לי שליטה על תחושת גועל מאיבר מין נשי. וזה מפריע לי כי אני נמשך נפשית ורומנטית לנשים, ואוהב לחבק אישה כל הלילה עם תחתון אבל לא מסוגל לקיים איתה יחסי מין בגלל שאני לא מסוגל להחדיר אצבע או איבר מין או כל דבר לאיבר המין שלה עקב זה שאני נגעל מאיבר המין הנשי וזה מאוד מפריע לי. מבחינה מינית אני נמשך לאיברי מין גבריים ואני נותן מין אוראלי (מוצץ) לגברים ואוהב את זה מאוד, וגם איתם יש לי בעיות שאני חש שזה לא בסדר ואחר כך שנוצלתי וכאילו לא אוהב את זה בדיעבד. אני מעוניין שמישהו שמלמד רופאים היפנוזה ישב וילמד אותי היפנוזה עצמית לבעיות שציינתי. אני רוצה לדעת היפנוזה עצמית שבעזרתה אצליח לאמן את עצמי לא להיגעל מאיבר המין הנשי. כמו כן, אני רוצה לדעת היפנוזה עצמית שבעזרתה אאמן את עצמי לתת מין אוראלי לגברים באופן כזה שאחרי שאני מוצץ ארגיש שאני מרוצה מעצמי ואוהב את הבחירה שלי שבחרתי לעשות את זה, מבלי שאחרי יומיים ארגיש תחושת אשמה או תחושה שנוצלתי וכאילו לא בחרתי מעצמי. לצורך כך, אני צריך אנשים שמלמדים היפנוזה אבל כאלה שידעו לתפור לי לימוד עצמי של היפנוזה כזאת שתעזור לי לאמן את עצמי להגיע לשתי המטרות האלה, והכל במעט פגישות ובעלות נמוכה. אני צריך את עזרתכם כדי להגיע לאנשים המתאימים עם רגישות אנושית להתעמק במה שכתבתי ועם רצון להבין את מצוקתי ורצון לעזור לי ללמוד היפנוזה עצמית שתפורה למטרות אלה שציינתי. אני פונה אליכם באיתור אנשים שייתחשבו במצב שלי מפני שאני לוקח הלוואה כדי לממן את זה. אין לי ממה לחיות ואצטרך לקחת הלוואה בשביל לשלם למישהו שיעזור לי ללמוד היפנוזה עצמית שתהיה תפורה לי. אני גר בפתח תקוה. בברכת שנה טובה ובריאות שלמה

גבי למעשה ובפועל כל מומחה-מורשה להיפנוזה יכול ללמד אותך היפנוזה עצמית. שכן, מרבית העוסקים בתחום סבורים שכל היפנוזה היא בעצם היפנוזה עצמית. ניתן להכנס לאתר של האגודה הישראלית להיפנוזה (חפש בגוגל) ושם תמצא אלפון בו תוכל לאתר פסיכולוג מורשה להיפנוזה, באיזור מגוריך ואולי אף כזה הקשור ומטפל במסגרת קופת חולים וכד.

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית