היפנוזה לאגורפוביה

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

11/09/2012 | 14:02 | מאת: אגורפוביה

האם היפנוזה עצמה מתאימה לאגורפוביה פעם הייתי אצל פסיכותרפיסט והוא ניסה לעשות עלי דימיון מודרך וזה לא הצליח לו אז השאלה השלי האם מהפנט יכול להכני אותי לממש מצב היפנוטי וזה יעזור לאגורפוביה כי שברים כמו טיפולים פסיכולוגיים ובכלל דיבורים לא עובדים עלי כי גם אני בן אדם די עקשן אז האם זה יעזור?

ל-?? היפנוזה היא כלי טיפולי יעיל ביותר ומתאימה כמובן גם לטיפול באגורופוביה (פחד מוקצן ממקומות הומים ו/או פתוחים). כל אחד ניתן להיפנוט. הקצב ווהמהירות תלויים גם במטפל כמובן אך לא פחות במוכנות הריגשית -נפשית של המטופל. להערכתי, סיכוייך להסתייע בטיפול ובעזרה מקצועית כולל היפנוזה יהיו טובים יותר אם תצליחי להפנים שלא הפסיכותירפיסט , או המהפנט או המטפל צריכים להצליח לחולל אצלך את השינוי אלא את צריכה לאפשר לעצמך להפיק מירב התועלת מהסיוע המקצועי הניתן לך.

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית