היפנוזה ללרגשי אשמה???

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

07/07/2012 | 17:21 | מאת: משה

אמא של אשתי נפטרה מסרטן. ומכל מיני סיבות לאשתי נוצרו רגשי אשמה. היא היתה בטיפול פסיכולוגי שלא עזר וגם הלכה לפסיכיאטר שנתן להתרופות נגד דיכאון שלאחר כמה חודשים הפסיקה בתואנה שהן לא עוזרות. בקיצור-האם היפנוזה כן תרפא אותה מהמחשבות השליליות מהדיכאון ורגשי האשמה

משה כמצוין בפתיח שלי לפורום זה - היפנוזה היא כלי טיפולי.... במקרים מסוימים, בעיקר כשמדובר בבעייה ממוקדת וספציפית, זה הכלי המרכזי. במקרים אחרים היא חלק ממערך כלים טיפוליים נוספים, המופעלים במהלך הטיפול הפסיכולוגי. בהיות הדיכאון תסמונת מורכבת ורבת היבטים, ניתן להסתייע בהיפנוזה כדי לטפל בו בצורה יעילה, כחלק מהתהליך הטיפולי.

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית