האם ניתן לטפל באמצעות הפנוזה בזמן הריון

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

08/06/2016 | 12:38 | מאת: ליז

שלום רב יש לי מספר שאלות אליך 1. יש לי חברה לאחר טיפולי פריון ועכשיו בשבוע 5 עם תאומים היא סובלת מחשש רב מנהיגה (אין הסטוריה של תאונות דרכים) ומעוניינת לפתור את הבעיה ע"י הפנוזה היא חוששת מאוד שלאחר קליטת העוברים .. והריון תקין (לפחות שהתחיל כך) ההפנוזה תגרום נזק כלשהו 2. אני בהריון של עובר אחד בשבוע 23 , קיבלתי גם כן המלצה לקבל טיפול בהפנוזה.. הבעיה שלי היא שאני צמחונית ולא אוכלת ירקות..כל זה מגיל שנתיים (אני בת 39) האם ניתן ע"י הפנוזה לתת לבעיה פתרון. 3. האם קיימות סכנות בהפנוזה.. ואם כן מהם? וממה הן יכולות להגרם 4. האם תחום ההפנוזה הוא תחת רפואה נפשית , ואם קיימות השלכות כלשהן על המשך פעילות עם סעיפים נפשיים... אשמח לתשובתך המהירה תודה ליז

ליז בהחלט ניתן לטפל בהיפנוזה בזמן הריון. אדרבא, יש רבות הנעזרות בהיפנוזה רגילה ועצמית, כדי להקל על תהליך הלידה. כללית, היפנוזה היא תהליך טבעי המתרחש בחיי מרביתנו, באופן ספונטני, מידי יום בשעת ריכוז גבוה. על כן היא מקובלת ובצדק לכלי טיפולי -פסיכולוגי "ידידותי" וללא תופעות לוואי. ביותר. בעי

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית