בעיות

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

22/07/2015 | 17:41 | מאת: אנונימי

שלום דוקטור מאיר אני בחור בן 30 ויש לי בעיות מאז שאני קטן בעבר בגיל 16 אני אובחנתי כמישהוא שסובל מהפרעת היסתגלות ותיפקוד מוגבל אני טופלתי אל ידי פריזמה נגד דיכאון שגם איבחנו אצלי אחרי זה בגיל מאוחר יותר איבחנו אצלי ליקוי פסיכוטי אני לא עובד כבר הרבה זמן יושב בביתי קשה לי להירדם בלילה לפעמים אני לא ישן אפילו עד 4 בבוקר פשוט לא יכול להירדם אני כיום מטופל בציפרמיל 20 מילגרם לפעמים חושב על הזהות המינית שלי ביום ובורח לדימיון מידמין אל כול מיני שטויות יש לי גם דמיונות אל מין מינסה לפתור את הבעיות שלי אבל ללא הצלחה אמיתית מרגיש שאני לא שולט בחיים שלי האים בעזרת היפנוזה אפשר לפתור בעיות שיש? לי מיבקש את עצתך תודה מראש.

לאנונימי הצטערתי לקרוא על מצוקתך וקשייך השונים, אך גם שמחתי להתרשם מיוזמתך לחפש מקורות לעזרה, בהתמודדות עם קשייך. למיטב ניסיוני, הנחישות והיוזמה שאתה מגלה חיוניים ביותר ואף עשויים לעזור לך משמעותית בהתמודדות עם בעיותיך. היפנוזה היא כלי טיפולי יעיל למגוון תחומים, אך כאמור היא "רק כלי" ולא תחליף לטיפול פסיכולוגי ופסיכיאטרי מתאים. לגבי בעיותיך שלך, אני לא חושב שהיפנוזה היא הכיוון הטיפולי המומלץ עבורך, בשלב זה. בשלב מתקדם יותר יתכן והמטפל (הפסיכולוג) בך יוכל להסתייע ולו באופן חלקי גם ב"כלים היפנוטיים".

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית