רעידות בגוף

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

03/09/2014 | 22:10 | מאת: לד'ר מאיר נאמן שלום,

אני בת 58 וביתי נפטרה מסרטן לםני ארבעה חודשים במהלך כל היום יש לי רעיות בידיים ברגלים וובטן ויש ל חרדה כלשהיא שמשהו עומד לקרות לי אני לוקחת בהתיעצות עם פסיכיאטר רמוטיב וכדור אחד של קלונקס ולא עוזר לי שום דבר הידיים מאובנות מפחד והרעידות מאד מפריעות לי מה אני יכולה לעשות האם דדיקור סיני או רפואשה אלטרנטיבית אחרת תוכל לעזור לי תודה על תשובתך הילה

שלום מצער לשמוע על האסון הכבד שפקד אותך. תגובותייך הפיזיות והנפשיות הן קרוב לודאי ביטוי למתח ולאבל שאת עדיין, ואולי אף כצפוי, עדיין סובלת מהם. להקלה על מצבך מן הראוי שתיפני לא לדברים "אלטרנטיביים", אלא לגורם המקצועי החיוני במצבך - לייעוץ/טיפול פסיכולוגי אצל פסיכולוג קליני מתאים. מספר פגישות מקצועיות יוכלו לעזור לך משמעותית.

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית