גזים

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

08/04/2013 | 12:20 | מאת: מאיה

שלום רציתי לשאול יש לי תאומים והם אוכלים סימילק פגים והם סובלים נורא מזגים וכאבי בטן קשה לי לראות אותם סובלים ניסתי לתת בייבי גזים וזה לא עזר מה אני אמורה לעשות אני נורא מיואשת קשה לי

מאיה שלום, למרות שזה חשוב שתינוקות שנולדו לפני המועד יקבלו הזנה של תמ"ל פגים עקב הצורך ביותר קלוריות וכן השלמה של ויטמינים,מינרלים וברזל - עדיין יש סיכוי שהם רגישים למרכיבי הפורמולה - דבר הגורם לגזים וכאבי בטן. כדאי להתייעץ עם רופא הילדים המטפל - לשקול האם להמשיך עם פורמולת הפגים, או לשנות לפורמולה מפורקת יותר וקלה יותר לעיכול. חזקי ואימצי!

מנהל פורום טיפת חלב