איבוד שליטה בעבודה, לחץ

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

22/08/2016 | 20:01 | מאת: דרור

שלום ד''ר ברבר ירחמיאל, לפני כמה חודשים היה לנו תדריך בטיחות בעבודה ודיברו על אירועים ביטחונים שיכולים ליקרות לפתע הרגשתי חולשה ושאני ממש הולך ליפול וכל פעם שהמרצה מדבר אני מרגיש יותר לחץ ושאני חסר אונים ומאבד שליטה מיד יצאתי מהחדר וזה גרם לי להירגע וזה מקרה אחד אחרי זה התופעה חזרה פעמיים בעבודה והפעם לא בכיתה אל בעמדה שבא אני עובד. ממה זה יכול לקרות אני ישמח אם תוכל לעזור לי?

שלום רב כנרא שמדובר בתגובה רגשית ,התגובה אמור לחלוף אם לא יחלוף תוך שבוע יש לפנות ליעוץ פסכאטרי . תודה ד ברבר

מנהל פורום בריאות הנפש