האם לקחת כדור או לחכות

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

28/08/2020 | 11:53 | מאת: ג

שלום קיבלתי מרשם לאלטרולט לחודש מנוירולוג שחושב שיש לי כאב עצבי לאחר שאמרתי לו שבחמישה החודשים האחרונים יש לי בראש בצידו הימני לחצים. בעיקר באוזן שיש לי בה לחץ והיא חמה ולחץ בעצם של האוזן מאחורה. הלחצים גם ברקה ובצוואר ובעורף הימני , בחודש האחרון התווספו לחצים ליד העין הימנית, עצם הלחיים והמצח בצידו הימני. אם אני לא סובלת מחרדות ודכאונות ואחרי חודש אסיים את הכדורים, ייתכן שיופיעו לי דיכאונות וחרדות בעקבות סיום הטיפול? איזה תופעות הכדור הזה עושה והאם הוא מטפל באמת בכאבים ניורופתיים? והאם כדאי לחכות עד שאעשה צילום פנורמי כי ייתכן שיש לי בעיות במפרק הלסת שגורם ללחצים

אלטרולט יכול לעזור קצת מרדים נא לקחתו בלליה

31/08/2020 | 16:16 | מאת: ג

אם אני לא סובלת מחרדות ודכאונות ואחרי חודש אסיים את הכדורים, ייתכן שיופיעו לי דיכאונות וחרדות בעקבות סיום הטיפול? איזה תופעות הכדור הזה ?

לא אמור לעשות לוואי

מנהל פורום בריאות הנפש