אוגמנטציה או המתנה תחת סבל

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

28/06/2020 | 16:42 | מאת: רועי

שלום ד"ר.במשך מספר שנים טופלתי בקלונקס במינון 3 מ"ג כנגד חרדות היות ומספר SSRI לא עזרו למצב. לפני חצי שעה התחלתי לרדת ממנו בהדרגה ו-4 חודשים אני כבר תחת מינון של 1.5 מ"ג ומקביל מטופל בויפאקס XR במינון מירבי. עדיין, אני סובל כל יום מתסמינים של אי שקט חזק, צמרמורת, תחושת כבדות בעיניים, דיכדוך ובטן רגיזה וכאבי ראש באים והולכים. האם אלו תופעות המיוחסות לגמילה מקלונקס או שאלו תופעות חרדה אשר לא מאוזנת מספיק? היית ממליץ לחכות עד "יעבור זעם" עוד לחשוב על אוגמנטציה לויאפקס. קשה לי מאוד לסבול תופעות ממושכות אלו והם מכניסים אותי לייאוש ודיכאון על מר גורלי. אודה לעצתך.

הייתי מוסיף לחרדות כדור טיבעי ,מאוד עוזר בשם LASEA 80 מג צריך מירשם

מנהל פורום בריאות הנפש