התמשכות של תופעות גמילה מקלונקס במינון גבוה

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

01/06/2020 | 22:08 | מאת: יאיר

שלום. בחצי שנה האחרונה אני בתהליך של הפחתת מינון הדרגתית של קלונקס 3 מ"ג שנלקח כמה שנים להקלה בחרדה כאשר SSRI לא עזרו מספיק. בשלושת החודשים האחרונים אני תחת מינון קלונקס של 1.5 מ"ג ליום. יש לי תחושות חרדה, צמרמורת ומעי רגיז. האם יתכן ואלו עדיין תופעות גמילה? (כיון שקלונקס הוא כדור ממכר מאוד בפרט כאשר נלקח במינון גבוה מספר שנים יום-יום) או דווקא תופעות של חרדה שהרימה ראש כאשר הורד מינון הקלונקס ב-50% ? אשמח מאוד לשמוע את חוות דעתך.

כפי שעניתי כבר לך בעבר זה יכול להמשך תקופה אני מציע לך אם זה עדיין נמשך כך לפנות לפסכאטר .

מנהל פורום בריאות הנפש