האם להפסיק כדורים לטיפול בocd?

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

05/05/2020 | 19:19 | מאת: אלון

שלום רב אני מטופל כבר שנים אצל פסיכיאטר בגלל OCD כרגע אני לוקח 3 כדורים של לוסטרל 100 ועוד 2 כדורים של סוליאן אני מאוד אוהב אלכוהול, ואסור לשתות עם הכדורים אלכוהול (חוץ מבירה פעם ב ,לפי אישור הפסיכיאטר) , יצא לי בעבר לשתות אלכוהול, קשה לי לא לשתות ביציאות עם חברים ואירועים בגלל שאני מרגיש באסה שאני לא שותה וזה לא הוגן שכולם יכולים להנות ולהשתחרר ואני לא. אז אני שוקל אולי להפסיק עם הכדורים כדי שאוכל לשתות אלכוהול בצורה נורמלית ולא ארגיש אשמה כל פעם שאני שותה בזמן נטילת התרופות חשוב לי לציין שאני מטופל על ידי פסיכולוג cbt שיכול לעזור לי עם הפסקת התרופות מה דעתכם? האם כדאי להפסיק לקחת כדורים בגלל סיבה זאת או כדאי שאני ימשיך עם הכדורים שעוזרים לי ואגמל מאלכוהול? מה כדאי לעשות

אני לא יודע מה מצבך מבחינת ה OCD אם יש שיפור בהמלצת רופא מטפל בלבד תפחית התרופות

מנהל פורום בריאות הנפש