תחילת טיפול בציפרלקס

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

26/04/2020 | 21:25 | מאת: רעות

היי, לאחר חוסר היענות לטיפול באנפרניל עקב התפרצות דה ריאליזציה ניתוק וחרדות קשטת התחלתי לפני כמה ימים טיפול ב10 מג ציפרלקס (מינון שהייתי עליו 7 שנים בעבר שהופסק בטיפשות למרבה הצער) בנוסף מטופלת חודשיים+ בקלונקס 1/4 כדור x3 ביום. אני מרגישה נורא יצאתי לעשות סידורים והליכה היום ואני הרגשתי כאלו אני לא בתוך הגוף שלי, כאלו הוא רדום, תחושה של חוסר מציאות. ראיתי שבתופעות הלוואי של ציפרלקס רשום שיכול לגרום לדה פרסונליזציה במקרים המאוד נדירים. לא חוויתי שום התקף חרדה פשוט הרגשתי צפה באוויר כאלו אני לא בתוך הגוף שלי. האם זו תופעת לוואי של תחילת טיפול בציפרלקס ? האם אולי השילוב עם הקלונקס גרם לי לתחושות אלה? מפחדת ד"ר.

זו יכול להיות תופעת לוואי של ציפרלקס בדרך כל חולף ניתן לשלב עם קלונקס

מנהל פורום בריאות הנפש