שילוב של רסיטל ומירו

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

16/02/2020 | 12:33 | מאת: טלי

שלום, אני לוקחת רסיטל 40 מ"ג כמעט שנה (החלפתי את הציפרלקס 20 מ"ג שלקחתי במשך שנים מאחר וסבלתי מהתקפי חרדה כגון רעידות, גלי חום, דופק מואץ ושלשולים במהלך חופשות, בעיקר בלילה). הרסיטל משפיע לטובה, אך כמו הציפרלקס, הוא לא מונע התקפי חרדה במקרים כמו נסיעה לחו"ל. הרופאה רשמה לי לקחת בנוסף לרסיטל גם מירו 30 מ"ג לפני השינה. האם השילוב בין רסיטל 40 מ"ג ומירו 30 מ"ג יוכל למנוע ממני את הסבל של התקפי החרדה במהלך שינוי שגרה כמו יציאה לחופשה? תודה רבה מראש.

שלום זה יכול לעזור , אם עדיין התקפי חרדה רגעיים ניתן לקחת קלונקס 0.5 מג חצי כדור

מנהל פורום בריאות הנפש