לכמה זמן מותר לקחת קלונקס?

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

29/06/2019 | 23:10 | מאת: לינה

שלום דוקטור! לכמה זמן מותר לקחת קלונקס? הבנתי שאי אפשר להרבה זמן(סיימתי עכשיו חודש קלונקס) איזה כדור אני יכולה לקחת בקביעות שגם יפיג חרדה וגם יתן שינה טובה? תודה מראש!

01/07/2019 | 10:00 | מאת: לינה

רציתי לציין שנהייה לי חרדות ופחדים לאחר הופעת טנטון פתאומי הוא אומנם נחלש לאחר שרופא אא"ג נתן לי קלונקס לחודש אבל החרדות נשארו לי ,לפניי רופא האאג הייתי אצל פסיכיאטר שנתן לי פרפנאן 0.4 לחודש ולא לקחתי כי פחדתי והעדפתי קלונקס ,מה עושים? האם עקב מצבי אנימיכולה להתחיל עכשיו פרפנאן למרות שסימתי קלונקס לפניי יומיים? מחכה לתשובה ,תודה דוקטור

כדאי לא לקחת על בסיס קבוע את הקלונקס רק בעת הצורך יכול לגרום לתלות .

מנהל פורום בריאות הנפש