טיפול ברמוטיב ותחושות בגוף

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

25/03/2019 | 10:41 | מאת: אבי

שלום לד"ר אני אבי בן 23 סובל מחרדות בריאות מזה מספר שנים. כל תסמין בגוף אצלי מעורר חרדות, אני סובל מחרדות בזמן אימון גופני, חרדות מטיסות, חרדות ממקומות הומי אדם, בקיצור חרדות כמעט מכל דבר. ואצלי החרדות הם פיזיות מאוד, תחושות מאוד קיצוניות של ניתוק, תחושות סף עילפון וכו'. התחלתי טיפול ברמוטיב מלפני כשנתיים, רציתי לדעת, האם הגיוני משך טיפול כזה, אפילו יותר?? כי בכל מקום באינטרנט רשום עד 24 שבועות. ואני כבר שנתיים. רק רציתי לברר. ובנוסף, הפסיכיאר שינה לי את אופן הלקיחת תרופה, מ פעמיים ביום בוקר וערב 250 , לפעם אחת בבוקר 500 . רציתי לדעת האם יהיה איזשהו הבדל? האם זה אמור להשפיע יותר? הרמוטיב כן עוזר פה ושם אבל לא 100 אחוז, הפחד שלי מתרופות כמו ציפרלקס או רסיטל וכו' הוא גדול מאוד .. עקב הסטיגמה והתופעות לוואי שהן מלוות.

אתה סובל מהתקפי פניקה נא המשך עם רמוטיב ותלך לטיפול פסכולוגי התנהגותי זה יעזור מאוד

מנהל פורום בריאות הנפש