מעבר מסרוקסט לרמוטיב

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

10/03/2019 | 23:14 | מאת: מירי

שלום רב. אני מטופלת בסרוקסט 4 חודשים נגד חרדה כללית. השפעה שלו על חרדה טובה אך אני התחלתי לסבול מעלייה במשקל 5 קילו בחודשיים למרות שמירה קפדנית על תזונה נכונה. אני רוצה להפסיק סרוקסט ולהתחיל לקחת רמוטיב. מה התהליך הנכון של מעבר? להתחיל רמוטיב במקביל ואז להפסיק סרוקסט בהדרגה? או קודם להפסיק סרוקסט ורק אז להתחיל רמוטיב? תודה

להורד סרקסט בהדרגה כל 3 ימים ברבע כדור עד הפסקתו , אז להתחיל עם רמוטיב 250 מג ולעלות לפי צורך ל500 מג

מנהל פורום בריאות הנפש