סובל מחרדות שאלה לדוקטור

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

19/12/2018 | 06:03 | מאת: שי

שלום רב דוקטור מזה כשנה אני סובל מחרדות לא התקפי פאניקה (היו מעטים ) אך בעיקר חרדה מפני אירוע לבבי עכשיו יש לי שני שאלות אלייך אם אני חרד מפני אירועי לב ומפני המוות המיידי ( אני לא מפחד ממחלות שהורגות לטווח הארוך) האם יש לזה שם האם זה היפוכנדריה? ( חשוב לי לציין שאני הלכתי המון לבתי חולים אולי 60 פעמים מתחילת שנה וזה עובד כמו קסם אני עושה את האקג מדבר עם הרופא ונרגע לכמה ימים) ושאלתי השניה היא כמה יעזור לי לעשות בדיקת קורטיזול בדם אני יודע שמי שסובל מחרדות ומתח יש לו רמות גבוהות של קורטיזול (שהוא גם מה שמסוכן לבריאות לטווח הרחוק) האם ישנה בדיקה שבא אוכל להשוות אותי לעומת אחרים ?

שלום רב לך ממליץ לך לפנות לפסכאטר טיפול תרופתי שהוא יתאים לך אין צורך ברמות קורטיזול בדם .תודה

יעזור לך מאוד ,מדובר בהתקפי פניקה

מנהל פורום בריאות הנפש