טגרטול ................................

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

02/12/2018 | 01:38 | מאת: דודו

האם טגרטול יותר יעיל מדפלפט בטיפול תומך בסכיזופרניה ובהתפרציות כעס וזעם ? האם טגרטול משפיע על גאבא ועוזר בגמילה מבנזודיאזפינים ותרופות הרגעה למיניהם כמו פנרגן ? מהו בדרך כלל מינון הטגרטול כטיפול תומך בסכיזופרניה ומחלה סכיזואפקטיבית והתפרציות כעס לבנאדם ששוקל 90 ק"ג (יש פסיכיאטרית שאמרה ש 400 מג טגרטול ביום לא יעיל לשום דבר) ? האם חובה וחייבים להעלות את מינון שאר התרופות שנוטלים כאשר מתחילים ליטול גם טגרטול במינון לפחות 600 מג ביום במקרה הזה התרופות הן 600 מג סרוקוול XR ו50 מג סרוקסט ו30 מג מירו ? תודה

שתי התרופות יעילות ,טגרטול עובד על הגבא גם ויכול לעזור במידה מסויימת לגמילה מבנזו . טגרטול ניתן לקחת במצב שלך במינון של 600 מג , יש לבצע בדקות רמות טגרטול בדם . ניתן לקחת עם התרופות האחרות

מנהל פורום בריאות הנפש