בדיקת רמת לפונקס בדם

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

01/12/2018 | 22:46 | מאת: אייל

שלום דר !! עד כמה אפשרי לי ועבורי להשתפר מבחינת נפשית.? מתמודד יותר מ 24 שנה במצבי נפש קשים מאוד .. כמובן נוטל תרופות עם הטבה חלקית. כיום במסגרת א.יום וביום ג זה מסתיים . שאלה נוספת ! נוטל לפונקס כ8 שנים וזה גורם לי להיות זומבי עייפות וכבידות . . כאמור מבצע ס.דם פעם בחודש . ובימים האחרונים נודע לי על בדיקת רמה לפונקס בדם . כעת... היכן אני מבצע את הבדיקה ? כי הרופאה אמרה לי שזה לא בסמכותה . תודה על התיחסותך שבוע טוב

לגבי לפונקס בדקה בדם לי לא ידוע על זה . זאת תרופה טובה ללא תופעות לוואי של רעידות וכו , עושים כן בדקות לרמות ספירת דם לבנה

03/12/2018 | 22:24 | מאת: אייל

שלום דר ! כהמשך לדברינו מה הוא הכדור שהכי טוב ומועיל למצב של מתח ואי שקט גדול .? קלונקס לא ככ עוזר . תודה רבה לך לילה טוב

שלום רב תנסה סורבון 10 מג או קסנקס 0.5 מג

04/12/2018 | 22:03 | מאת: אייל

שלום דר יקר !! תודה על תגובתך לגבי פיתרון למתח תמידי . יש לי תור אצל הרופאה שלי בעוד כחודש .. אתה מציע לי להעלות לה את הרעיון ? היא תסכים ? אשמח להכוונה ממך . תודה רבה לך לילה טוב

13/12/2018 | 16:32 | מאת: דורית

האם לוקחים רמת לפונקס בדם בקופת חולים מכבי

מנהל פורום בריאות הנפש