הורדת מינון של קלונקס גבוה

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

21/11/2018 | 12:34 | מאת: אפיק

שלום ד"ר. אני מטופל בגלל חרדה כבר 7 שנים בתרופות יום-יומיות: VIEPAX XR 150 MG CLONEX 2 MG היה ניסיון בעבר להעלות מינון VIEPAX XR ל-225 מ"ג משך חודשיים ללא תועלת רבה. לכן ירדנו חזרה ל-150 מ"ג ולאחר כן הועלה מינון הקלונקס ל-3 מ"ג. מינון זה אני לוקח בשנתיים האחרונות עם שיפור בחרדות. אציין כי: אני נזקק ליותר קפה וקולה כדי להרגיש עירני אני מתקשה מאוד לקום בבוקר למרות שינה של 7 שעות אני מרגיש עצבנות חזקה וסוג של כבדות כמו דיכאון במהלך היום (למרות שיש לי מצב רוח). האם ירידה מבוקרת לאט לאט בקלונקס יכולה להביא שינוי חיובי? או שחשוב לא לשחק עם המינון של תרופה זו בפרט עם החרדה לא מספיק מאוזנת ועלי להתאים את אורח חיי לתרופה?

יש לנסות להוריד קלונקס בהדרגה בלבד כל הורדה באמצעות רופא פסכאטר !

מנהל פורום בריאות הנפש