עזרה להגדרת מצב...............

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

21/05/2018 | 12:25 | מאת: אני

היי ד"ר. אני בת 28 ובשנים האחרונות מטופלת בציפרלקס 5 מ"ג. סובלת מהתקפי חרדה, הפרעת אכילה, פגיעה עצמית, מחשבות אובדניות ונדודי שינה. מעולם לא אובחנתי כחולה בדיכאון ולמען האמת אף אחד לא יודע על מצבי. אני בעלת חוג חברתי רחב, מתאמנת ובעלת משפחה מדהימה. ניסיתי להתאבד בעבר ובכללי זהו נושא שמעסיק אותי המון. האם ניתן לאבחן את זה כדיכאון? בנוסף, תופעה שהתחילה לפני כחודש.. אני מדמיינת חרקים ומעופפים. לפעמים רואה אותם הולכים עליי ולפעמים זזים בפינת החדר, אך בפועל אין כלום. יש לציין שאני לא רואה דמות ממשית של חרק אלא נקודות שחורות בגדלים שונים. חוץ מ"חרקים" אני לא מדמיינת דברים נוספים. האם זה משהו חריג? חשבתי שזה זמני אבל עושה רושם שזה לא עובר.. אודה לעזרתך

שלום רב לדעתי כדאי לך להבדק גם על ידי רופא עינים, בפסכאטריה יש תופעה של הזיות חרקים לאלקהליסטים כרוניים אני מבין שאת לא כזו , רצוי להמשיך בטיפול עלידי פסכאטר לגבי אובדנות .יכול להיות דכאון וגם חלק מהפרעה אישיותית ,

מנהל פורום בריאות הנפש