סרטרלין והזעה חריגה במהלך הלילה

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

10/01/2018 | 14:43 | מאת: אורן י-ם

שלום רב, הנני נוטל מזה למעלה משנה לוסטרל (או סרנדה) 200 מ"ג ביום בשל חרדה חברתית. עד עתה ללא תופעות לוואי משמעותיות, תחושת הרווחה הכללית טובה, ללא הימנעויות או אפיזודות חרדה ברמה גבוהה. מזה מספר שבועות אני מתעורר בלילות מכוסה זיעה קרה, ברמה של "להרטיב את הסדינים", בד"כ אחרי חלומות עוצמתיים (לאו דווקא סיוטיים). קראתי שזו תופעת לוואי מוכרת לתרופה זו. האם אכן כך גם לאחר שימוש בתרופה לאורך זמן? האם קיימות אלטרנטיבות שכדאי לנסות? תודה מראש.

שלוןם תדבר עם הרופא שלך אולי כדאי לעשות הפסקה מלוסטראל ולקחת כדור ממשפחה אחרת בשם ויאפקס 75 מג עד 150 מג תודה

מנהל פורום בריאות הנפש