הסתגלות לכדורי הרגעה

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

04/01/2018 | 13:46 | מאת: ל

שלום, לאחרונה לוקחת קלונקס 0.5 מג * 2 כדורים למצב של חרדה כללית. עם הזמן ההשפעה של הכדור יורדת. שאלתי היא, אם אקח כדור הרגעה מסוג אחר, כלומר אגוון בין הכדורים- האם השפעת הכדורים תשמר ולא אצטרך להעלות מינונים? אם כן, איזה כדור הרגעה היית ממליץ שאקח במקום הקלונקס? תודה!

תרופות הרגעה כגון קלונקס ואבן ודומיו במשך הזמן השפעתם פגה את צריכה להפגש עם פסכאטר כדי להתאים כדור מממשפחה אחרת למשל ציפרלקס ודומיו תודה

מנהל פורום בריאות הנפש