חזרה לאותם כדורים פעם שנייה

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

14/12/2017 | 23:30 | מאת: אבי

שלום, בעבר לקחתי כדור בשם ציפרלקס 20 מ"ג והוא עזר לי מאוד ואז הפסקתי בהדרגה ואחרי חודש חזרתי אליו בהדרגה עד שהגעתי ל 20 מ"ג, השאלה שלי היא האם הוא יחזור להשפיע כמו בפעם הראשונה, או בגלל שזה פעם שנייה זה כבר לא אהיה אותו הדבר? שאלה שנייה, האם מותר לעלות את המינון של הציפרלקס ליותר מ 20 מ"ג? שאלה אחרונה, איזה כדור עושה את אותה הפעולה במוח כמו שהציפרלקס עושה? (במידה והציפרלקס לא יעזור).

שלום רב ניתן לעלות עד 20 מג של ציפרלקס מעבר לזה לא מומלץ. ה תרופה תעבוד אותו דבר אם הפסקת וחזרת אליה מחדש . תרופות דומות יש פריזמה , רסיטאל , פבוקסיל ועוד .

מנהל פורום בריאות הנפש