שאלת בורדרליין במצב קשה

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

14/12/2017 | 23:20 | מאת: עדן

ככה, אני מאובחנת עם בורדרליין בצורה קשה, פוסט טראומה מורכבת, ודיכאון מיג'ורי, הכי בולט אצלי ובורדרליין והדיכאון.. ברצוני לשאול שאלה כזו.. יש לי מין אובססיה לכול מי שמטפל בי.. עם זה פסיכולוגית או עו"סית ואני מתחילה להציק בסמסים וכו.. ואז הם מעבירים אותי חאח ונוצר מצב של חרדת נטישה ואצלי זה יכול לגרום לאובדנות.. הייתי בסגורה בנות 15 פעמים השנה. כרגע אני באשפוז יום ואני שמה לב שמתחילה לי האובססיה לכמה מטפלים שם.. אני שם רק שבועיים.. אני מפחדת לחשוב מה יקרה כשהאישפוז יסתיים? אני מקנאה אפילו במטופלים אחרים שבאים אחריי לאותו האדם שאני אטבססיבית כלפיו.. יש דרך להקל על זה? אני מקבלת כרגע לורבן, למיקטל, פנרגן 100, וטיגרטול..

שלום רב הייתי מבקש כי תוסיפי טיפול אנטי אובססביב י למשל רסטאל 20 מג יכול לעזור לך .

מנהל פורום בריאות הנפש