סטרואידים,קפאין והתגברות חרדה

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

15/10/2017 | 22:31 | מאת: צורי

שלום. אני סובל מהפרעת חרדה כרונית ומטופל בכדורים: VIEPAX XR 150 MG CLONEX 3 MG לפני כשבועיים וחצי קיבלתי זריקת סטרואידים DIPROSPAN 2 ML. מאז אני מרגיש התגברות בחרדות בנוסף להזעת יתר,עליה קלה בלחץ הדם ועצבנות. האם התגברות חרדה יכולה להיות בגלל זריקה הסטרואידים? תוך כמה זמן אמורה תופעת לוואי זו לחלוף? בנוסף,האם על הלוקים בהפרעת חרדה להמנע ככל הניתן מקפאין על תצורותיו השונות או שצריכה קטנה(כמו כוס נס קפה אחת עד שתיים ליום) לא מהווה בעיה בהחמרת חרדות?

שלום לעיתים זרקות סטראידים גורמים להגברת חרדה , ככלל למי שסובל מחרדות קשות רצוי להמעיט בלקיחת או שתיית קפאין תודה

מנהל פורום בריאות הנפש