דלקת

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/10/2016 | 18:47 | מאת: תום

אני בחורה בת 24, בתולה המחזור האחרון שלי היה 6 ימים מלאים ולאחר מכן 3,4 ימים היה נקי ואז שוב דימומים קטנים והפרשות חומות. בשבוע האחרון יש לי כאבים בעיקר בצד הימני של הבטן והגב התחתון, שללו בתרבית שתן ובשתן כללי חשד לדלקת בשתן, הייתי אצל רופא נשים שלא יכל לבדוק אותי בבדיקה חודרנית, אז עשה רק אולטרסאונד ומצא שהכל תקין.אמרתי לו שיש לי קצת הפרשות צהובות והוא אמר שמידה והן ממשיכות לשתות אנטיביוטיקה דוקסילין. העניין הוא שקראתי שאם החיידק הזיהומי לא תואם את האנטיביוטיקה זה עלול להחמיר את המצב, אבל כיוון שלא ניתן לבדוק אותי מבפנים, אז הם לא לגמרי יכולים להתאים את האנטיביוטיקה,האם לחשוש ולא לצרוך אותה?

שלום אני חושב שלא כדאי לקחת אנטיביוטיקה בלי אבחנה אפשר לבצע תרבית נרתיק

מנהל פורום רפואת נשים