אני לא יודעת מה יש לי בגוף בעיה הורמונאלית

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

07/10/2020 | 21:58 | מאת: מישהי

הייתי היום אצל הגניקולוג היום אני מאוד צעירה 16 וחצי לפני ארבעה חודשים לקחתי פוסטינור מאז היוטיפהאיחורים ומאז זה הסתדר עד החודש שהחודש מתאפיין בחוסר שינה לחץ עצבים היו לי כאבים בחזה כאבי גב לפני המחזור ואז באמת התחיל המחזור הגיעו קרישי דם מאוד גדולים והוא איחר בשבוע וחצי הלכתי לגניקולוג התייעצתי עם דלת פתוחה והם אמרו שכדאי ללכת לרופא גם אם לא אספר שאני מקיימת יחסי מין ו שלקחתי פוסטינור בגלל אמא שלי שהיא נגד זה בתורה מטורפת . בקיצור הוא קבע לי לעוד חודש ביום השלישי של המחזור בדיקות דם לבדוק את כמות ההורמונים שלי מה לעשות ??? אני לא אספר על הכל אין מצב ואין לי גם דרך ללכת בדרך דיסקרטית לצערי לפי דעתך בדיקה כזו תספיק גם אתה היית ממליץ על אותו הדבר אם הייתי אומרת לך שלקחתי פוסטינור לפני ארבעה חודשים למרות שבדלת פתוחה אמרו שזה כנראה כבר פג מה היית ממליץ לי לעשות ? תודה רבה אני מאוד אעריך אם תענה לי אני ממש זקוקה לעזרה כרגע בנוסף בפעם האחרונה שקיימתי יחסי מין דיממתי אולי כי לא היה מספיק חלק אבל אני לא בהריון עשיתי בדיקה

שלום הייתי מציע לפנות לרופא לבדיקה ותספרי לו הכל יש סודיות רפואית ואי אפשר לספר לאמא שלך

מנהל פורום רפואת נשים