סקירה מכוונת למוח וגולגולת

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

16/09/2020 | 12:47 | מאת: נטלי

היי עשיתי סקירה. מכוונת והרופא רשם לי בסיכום הדף הערות מבצע הבדיקה מזה אומר הערות מבצע הבדיקה. זה בכללי הרופאים רושמים את זה או שזה מופנה אליי הסיכון לגילוי תסמונת גנטית קשה הינו 1:130 מזה אומר?האם זה סיכון גבוה? ואיזה תסמונת ובבדיקה הוא רשם גולגולת צורה תקינה נצפו חדרים לטרליים מוחון גומה אחורית קו אמצע טלמוס מזה אומר שהכול תקין?

שלום לפי מה שתארת הכל תקין סכון גבוה למחלה גנטית לא נאמר איזה כדאי לפנות ליעוץ גנטי

מנהל פורום רפואת נשים