כאבי בטן חודש אחרי הלידה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

15/03/2020 | 03:37 | מאת: אחת

שלום ילדתי לפני חודש.לידה שניה. לידה טבעית בלי אפידורל וגם בלי פיטוצין. אני מניקה. בהתחלה היו התכווצויות חזקות במיוחד כשאני מניקה.עכשיו לא מרגישה התכווצויות אבל מרגישה כל הזמן אי נוחות בבטן וכאבים. לא רק בבטן התחתונה כך כאב עמום בכל הבטן ואי נוחות. טבעי? מחייב בדיקה? ממה זה נובע בכלל? תודה

שלום ומזל טוב נשמע לי טבעי אבל ליתר בטחון כדאי לפנות לבדיקה

17/03/2020 | 04:25 | מאת: אחת

שלום תודה על התשובה. הלכתי היום לרופאה לבדיקה. באולטרסוונד היא ראתה שיש נוזלים ברחם. היא אמרה שאין דלקת. ושעניין הנוזלים לא חשוב. אצלי הדימום כבר פסק. אז מה הממצא הזה? אני לא רגועה עם התשובה שנתנה לי. תודה

מנהל פורום רפואת נשים