אי מפגש בין זרע לביצית ????

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/01/2020 | 20:35 | מאת: מיכל

שלום ערב טוב, בהנחה שהכל תקין בדיקת זרע תקינה מאוד צילום רחם תקין, אין חסימות פרופיל הורמונאלי תקין זוג בריא באופן כללי ללא מחלות רקע בשנות ה25 #האם יש דבר כזה שהזרע והביצית לא יכולים להיפגש? זאת אומרת שהזרע לא יכול חדור לביצית? # יכול להיות כאבי השתרשות כ5 ימים אחרי ביוץ? אתמול הרגשתי כמו עיוותים ברחם , כמו כאבי מחזור אבל לא בדיוק אותם כאבים. אני שואלת מהסיבה -שהחודש היה לי ביוץ באופן ברור, הייתי במעקב זקיקים מדוייק. שכבתי עם בעלי כמה פעמים. ואני חוששת שלא נקלטתי :( תודה מראש

שלום הסיכוי להרות בחודש אחד אצל זוג ללא בעיות הוא 12% לא סביר השרשה 5 ימים לאחר הביוץ

מנהל פורום רפואת נשים