התלבטות לגבי התקן מירנה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

29/07/2019 | 15:17 | מאת: מירב

בת 44 נוטלת למודקס בגלל אפילפסיה המון שנים מאוזנת. 5 שנים הייתי עם התקן מירנה -במהלכם היו לי הרבה סחרחורות ומידי פעם הרגשת חוסר שיווי משקל. ( המון בדיקות שערכתי בגלל הסחרחורות תקינות ) מתלבטת אם לשים שוב התקן כזה האם יש קשר בין ההורמונים במירנה ובין תרופת הלמודקס?האם יתכן שתופעות הלוואי של למודקס החמירו בעקבות השימוש במירנה ( ראיתי לא יודעת אם נכון! שאם לוקחים תרופות נוספות בשילוב למודקס זה מחמיר את תופעות הלוואי) אציין שהתקן נחושת רגיל עושה לי ווסת קשה וחולשה

שלום יתכן שיש קשר לתרופה שאת לוקחת ואינטרקציה בין המירנה מאחר והתקן רגיל גרם לך לדימומים קשים כדאי לשקול בכז מירנה

מנהל פורום רפואת נשים