כאבים בבטן התחתונה- מודאגת

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

19/06/2019 | 07:15 | מאת: תפארת

שלום, סליחה מראש על האורך... בת 28, בריאה, אמא ל- 2 בהריונות ספונטניים מהירים. מחזורים טבעיים סדירים בין 25- 28 יום. לפני 6 שבועות הפסקתי לקחת מינס במטרה להיכנס להריון. מחזור הגיע לאחר 4 ימים, עם כמות גדולה של דימום וכאבים חזקים. החל מ-10 ימים למחזור החלה תחושת אי נוחות בבטן התחתונה, כמו לחץ מבפנים, מתגבר כאשר שלפוחית השתן מלאה... הייתי חושבת שמדובר בכאבי ביוץ אבל הכאב הוא שונה- בכאבי ביוץ שהיו לי בעבר (בזמן הביוץ בוודאות) הייתה תחושה של דקירות חזקות בצד הבטן למשך שעה בערך, ובצד אחד בלבד, ואילו עכשיו הכאב הוא עמום והוא בשני צידי הבטן התחתונה, כאשר אני לוחצת על הבטן, באיזור הטבור למשל, הכאב והלחץ למטה מתגברים. היום 16 ימים למחזור - הכאבים חזקים, הרגשה של לחץ בצוואר הרחם \ למעלה בנרתיק (בעבר עשו לי זירוז לידה באמצעות בלון וזו התחושה רק חלש יותר). אגב, היום בדיקת ביוץ ביתית יצאה חיובית- שני פסים כהים כמעט באותו חוזק. אני ממש לא יודעת מה לעשות: האם ייתכן שמדובר בכל זאת בכאבי ביוץ אפילו שהם אורכים כבר שבוע? או אולי דלקת בדרכי השתן? אפשר לחכות שזה יעבור לבד? או לרוץ לרופא- איזה רופא? אשמח להכוונה.

19/06/2019 | 07:45 | מאת: תפארת

בנוסף, במשך השבוע הזה יש לי המון הפרשות עם ריח

שלום אי אפשר לדעת בלי בדיקה יתכן כאבי ביוץ יתכן דלקת באגן ועוד יש לפנות לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים