זקיקים, איחור במחזור ודימום בביוץ

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

05/12/2018 | 17:41 | מאת: ליניי

היי אני בת 25 המחזור שלי סדיר כל 28 יום. קיבלתי ווסת ב2.11.18, לאחר מכן ב14.11 החלו לי דימומים קלים רק בניגוב עשו לי אולטרסאונד והתגלה שהכל תקין ויש זקיק 15 מ"מ נאמר לי שאולי זה ביוץ ולכן יש דימום קליל (5 ימים!!) לאחר מכן ב22.11 לאחר שבוע שוב היה דימום נעשה שוב אולטרסאונד ונאמר כי נראה שהיה ביוץ וזה שאריות והכל תקין. אכן נעלם. אך היתי אמורה לקבל ב29.11 ווסת לא קיבלתי עד היום ומאחר לי עם כאבים קצת בבטן תחתונה שחלה שמאלית הלכתי לרופא בדק אותי ראה זקיק בגודל 27מ"מ , אמר שזה מתחת ל30 מ"מ ולכן לא ציסטה. ואולי שלא בייצתי? איך הגיוני שרופא אחד אומר שבייצתי אחר לא? כבר שיגעו אותי? ומה אומר גודל הזקיק הזה? אמר אולי את מייבצת אולי לא וממש הטריד אותח אני כל רגע ורגע מחכה למחזור, אז מה היה הדימום אם לא מהביוץ כבר השתגעתי עזרה..

05/12/2018 | 17:55 | מאת: לינוי- עשיתי בדיקת דם יצא שלילי

יש לציין כי עשיתי בדיקת דם להריון יצא שלילי

שלום ככל הנראה דמומים עקב אי שיווי משקל הורמונלי בחודש הזה יתכן שלא היה ביוץ כלל אלא רק הופיע זקיק ללא ביוץ ויתכן ביוץ מאוחר יותר כדאי לפנות לבקורת עוד חודש

מנהל פורום רפואת נשים