דימום ושיבושים במחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

26/08/2018 | 23:02 | מאת: ליאת

שלום רב , בת 35 בריאה . 8 חודשים לאחר לידה רגילה , שנייה . מאז ומתמיד מקבלת מחזור כמו שעון , כל 21-25 יום . מחזור נמשך כ 4-5 ימים . ב 14.6 קיבלתי מחזור אחרון ומאז לא הגיע . ב 13.7 היה דימום קל כמה ימים ללא שפע של דם או תחושת מחזור . ב 8.8 התחילו כתמים ועם הזמן במהלך השבוע החולף התגברו לדימום קל . כבר 8 ימים עם הדימום הזה שהוא בפירוש לא מחזור . הייתי פעמיים בחודשיים האחרונים בבדיקת רופא . בדיקה תקינה . ללא הריון . כיצד ניתן להסביר שיבוש כזה במחזור? כיצד ניתן לגרום למחזור להגיע שוב ? כיצד ניתן להפסיק את הדימום הקל הזה ? תודה מראש

26/08/2018 | 23:05 | מאת: ליאת

מציינת עוד עובדות - לא משתמשת באמצעי מניעה . להיפך , מנסים להיכנס שוב להריון . הייתי במתח רב בחודשיים האחרונים , האם יכול להיות קשר ?

שלום ככל הנראה שינויים הורמונלים אני מניח שבצעת ברור כולל אולטראסאונד אם את מעונינת להרות לא ניתן לטפל אם ימשך גם בחודש הבא אפשר לתת כדורים להשראת ביוץ

מנהל פורום רפואת נשים