הפרשות צהובות וריח רע

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

17/07/2018 | 21:56 | מאת: ל

שלום דר יש לי גושים של הפרשות צהובות וריח רע באזור הנרתיק הייתי אצל הרופאת נשים מכיוון שהיא לא יכולה לבדוק אותי כי עדיין לא קיימתי יחסים אמרה לי שהיא חושבת שיש לי חיידקים ונתנה לי כדור פרוביוטקה פורטה כדור אחד כול יום לחודש ועדיין יש לי הפרשות צהובות וריח לווי רע קבעתי שוב תור אבל זה רק עוד חודש יש מה לעשות בנתיים?האם כדאי להמשיך ליטול את הכדור? אשמח להסבר מפורט תודה

שלום כבר עניתי לך בעבר על השאלה חבל שאת לא מסתכלת על התשובה בעיקרון כדאי לבצע תרבית מהנרתי ק ע״י הרופאה כדי לדעת מה הגורם לדלקת לחילופין הייתי מציע טפול ספציפי לפטירה ולא פרוביוטיקה

מנהל פורום רפואת נשים