הפרשות צהובות וריח רע

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

08/07/2018 | 21:16 | מאת: ל

שלום דר הייתי אצל רופאת נשים בנוגע להפרשות בגלל שאני לא קיימתי עדיין יחסים היא לא יכלה לבדוק אותי ואמרה לי שכנראה יש לי חיידקים ונתנה לי פרוביוטיק פמינה של אלטמן מן תוסף מזון אמרה לי לקחת כדור פעם ביום למשך חודש התחלתי לקחת את הכדור ביום שישי האחרון ואחרי יומים של טיפול אני רואה שוב גושים צהובים של הפרשות צהובות תקח זמן ההשפעה או שאבחנה לא נכונה? תודה ואשמח לדעת מה דעתך ומה לעשות בהמשך תודה

שלום לדעתי ככל הנראה מדובר בפטריה. הביתי נותן טפול ספציפי יותר לפטירה ואם זה לא עוזר אזי לקחת תרבית מהנרתיק

09/07/2018 | 12:39 | מאת: ל

הביתי נותן טיפול לפטריה מה זה הביתי? התכוונת פרבויטיק פמינה? תודה

הייתי נותן טפול ספציפי לפטירה ולא פרוביוטיקה

10/07/2018 | 11:47 | מאת: ל

איזה טיפול היית נותן?

מנהל פורום רפואת נשים