טיפול בחומצה בורית לוגינוזיס חיידקי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

26/06/2018 | 00:31 | מאת: מירית

ד"ר קוגלר שלום רב, לאחר בדיקת מעבדה לפני 3 חודשים מצאו לי וגינוזיס חיידקי ודלקת בדרכי השתן. טופלתי ב sulfamethoxazole 800 mg-trimethoprim 160 mg וגם ב metronidazole 500 mg פומי. לפני כמה ימים עשיתי שוב בדיקת מעבדה, והוגינוזיס לא עבר. g. Vaginalis Log (cells/mL) abnormal. g. Vaginalis by RT-PCR abnormal. קיבלתי מרשם לחומצה בורית 600mg. שאלתי היא: האם זה לא טיפול רק לפטריה? כמה ימים מומלץ לקחת את הטיפול בחומצה בורית (הטיפול דרך הנרתיק).

שלום חומצה בורית הוא טפול לפטריה הטפול לוגינוזיס חיידקי הוא דלאצין

26/06/2018 | 19:14 | מאת: מירית

הרופא כאן טוען שזה לא מדבק, אך אני קוראל מאמרים סותרים. (אנחנו בשליחות בארה"ב)

מנהל פורום רפואת נשים